Caféägare – anlita rörmokare

Det finns flera anledningar till varför du som caféägare kan vara i behov av att hitta den perfekta rörmokaren i Stockholm till din verksamhet. Det kan t.ex. handla om att du vill renovera i ditt café och vill byta plats på vatten och avlopp eller att du har fått avloppsproblem som måste lösas så fort som möjligt.

Det finns gott om bra och duktiga VVS-montörer att välja mellan, men vill du vara säker på att du har den bästa rörmokaren i Stockholm är det Clas fixare du ska vända dig till. Här får du professionella och kompetenta hantverkare med många års erfarenhet av branschen. En rörmokare från företaget kan inte bara hjälpa dig som privatperson med avloppsproblem, utan har också kunskapen som krävs för att hjälpa dig med ditt café.

Anlita rörmokare till caféet – att tänka på

När du vill anlita en rörmokare till ditt café är det några saker du bör ha i åtanke. Att anlita som företagare fungerar inte på samma sätt som att anlita som privatperson. Här nedan följer våra bästa tips när ditt café är i behov av VVS-arbeten.

  • Välj en rörmokare som har kunskap om restauranger och caféer. På så sätt slipper du förklara många av de vanligaste problem som caféägare kan stöta på.
  • När du anlitar som företag har du inte möjlighet att använda dig av ROT-avdraget. Däremot kan du alltid dra av momsen när du anlitar hantverkare till ditt café.
  • Priserna kan variera en hel del beroende på om det är ett företag som är i behov av hjälp eller en privatperson. Om läget inte är akut bör du således jämföra offerter innan du väljer.
  • Om arbetet kommer att ta lång tid kan du behöva ha en plan för din verksamhet under tiden rörmokaren är på plats. Kommer du att ha det öppet för gäster, öppet under vissa tider eller helt stängt?