Hundvänliga caféer i Stockholm

Älskar du att fika, men har svårt att komma iväg då hunden din aldrig är välkommen? Ingen fara! Vi vet hur jobbigt det är att inte kunna njuta av en god kopp kaffe tillsammans med sin fyrbenta vän. Av denna anledning har vi sett till att plocka fram en lista på några av Stockholms trevligaste caféer där även din hund är välkommen. På många platser har hundarna till och med en egen meny. Det betyder att du kommer att kunna ta del av allt gott som finns att tillgå, samtidigt som din hund får smaskigheter specifikt tillverkade för blöta nosar och leriga tassar.

[IMAGE=c2ZM5hfE4yzl.jpg]

Café Blomma

[IMAGE=fRfR8bb2uzWb.jpg]

På Café Blomma i Åkeshov kan du och din hund njuta av gofika tillsammans. Eftersom caféet är relativt stort spelar det ingen roll om du har en stor eller en liten jycke, här är alla välkomna och alla får bra med plats. Hundar har en egen meny att välja från och det finns även möjlighet för dig att köpa inredning på plats. I hundmenyn kan du bland annat hitta köttbullar, blodpudding och leverpastej.

[IMAGE=epbk2Nfte1en.jpg]

Under Kastanjen

I Gamla stan i Stockholm hittar du den mysiga och trevliga restaurangen Under Kastanjen. Här kan du ta del av goda tårtbitar, smörgåsar och härliga drycker. Under dagtid är Under Kastanjen ett café, men från klockan 17 förvandlas det till en restaurang. Naturligtvis är din hund välkommen under både morgon och kväll.

Dog Bakery Stockholm

På Dog Bakery i Stockholm är det hundarna som står i fokus och här kan de ta med sig sin matte eller husse för att njuta av en fika tillsammans. Dog Bakery Stockholm hittar du på Odengatan 100 och öppettiderna är 11-18 på vardagar och 11-16 på helger.

Öppna ditt eget hundbageri

Tycker du ändå att det finns alldeles för få hundcaféer och bagerier i Stockholm eller bor du kanske på en ort där det inte finns något hundcafé? Då kan det vara dags för dig att öppna eget. När du har ett eget café har du möjlighet att själv välja inriktning och inredning. Du kan t.ex. ha vackra innerdörrar i massiv ek, runda små bord à la Paris eller varför inte göra caféet till en mysig hundkoja. Att öppna eget är idag ingen konst, men visst krävs det skicklighet och kunskap för att hålla din verksamhet i drift.

Om du är sugen på att öppna eget så se till att du planerar noga och att du skapar menyer som passar för just hundar (och naturligtvis även människor). På så sätt finns det något som alla kan njuta av på just ditt företag. På olika företagssajter på nätet kan du hitta lokaler eller caféer som överlåtes. På så sätt är det lättare att komma igång!